Terapi

De fleste mennesker oplever i løbet af deres liv situationer der kræver at man fordyber sig i dem, og får talt dem godt igennem. Det er ikke alle ting man har lyst til at dele med sine nærmeste, eller måske har de samtaler ikke haft den ønskede effekt på dig.

Det kan være rart at snakke med en, der ser på tingene med friske øjne og som kan hjælpe professionelt.

Jeg tilbyder både individuel- par- og familie terapi.

I topmenuen kan du læse mere om de former for samtaleterapi jeg tilbyder.

Efter et samtale forløb – tilbyder jeg en gratis opfølgende samtale.

Jeg har igennem min praksis oplevet et behov for en kort opfølgning, på de forandringer, og mulige tiltag der bliver arbejdet på at implementeret i hverdagen – og herved opstår ofte nye overvejelser og spørgsmål.

Parterapi

Et parforhold begynder ofte som en fantastisk oplevelse af forelskelse, fascination og senere måske kærlighed.

Men mange par løber ind i problemer i forholdet. Nærheden og den tætte samhørighed bliver mindre. Konflikterne og irritationsmomenterne vokser. Hverdagen går stærkt, og hvis der er kommet børn ind i to-somheden, svinder overskudet og tiden til hinanden.

Stress

Kortvarig stress er naturligt, det er en måde at føle sig tændt.

Længerevarende stress giver problemer. Kroppen bliver belastet, og vores naturlige skift mellem aktivitet og hvile forsvinder. Det kan blive en ond cirkel, da mangel på hvile og f. eks. søvn belaster kroppen yderligere. Vores hjerne påvirkes, så det kan blive sværere f. eks. at koncentrere sig eller at huske.

Ungdomslivet

Tvivl om studievalg, eksamensangst, koncentrationsproblemer, problemer i parforholdet, lavt selvværd, træt af singlelivet?

Terapiforløb for unge er tilrettelagt, så du kan komme i en proces, der kan løbe over tid. Her får du tid til at undersøge og arbejde med det, du ønsker.

Onlineterapi

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi kan virke lige så godt som terapi i klinikken.

Nogle klienter kommer skiftevis i klinikken og online. De vælger efter, hvad der er mest praktisk – f.eks hvis de er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra Århus.