Jeg hedder Filip Smidt, og jeg har arbejdet med trivsel siden 2001, og er uddannet socialpædagog og psykoterapeut.

Jeg har i det meste af mit arbejdsliv beskæftiget mig med trivsel, både indenfor arbejdstrivsel, parforhold, familieliv og ungdomsliv. Med et særligt fokus på at blive klogere på vores egen adfærd, og hvordan vi påvirker hinanden, oplever jeg ofte, at selv meget fastlåste konflikter kan reduceres, eller som minimum håndteres, så der bliver plads til trivsel, og styring i eget liv, med en tillid til omverdenen.

Derudover er jeg jævnligt ude og holde foredrag om blandt andet parforholdet, arbejdsglæde og selvværd.

Livet kan ofte føles overvældende, og uanset om det drejer sig om stress, angst, mistrivsel, eller at træffe vigtige beslutninger eller noget helt andet – så står jeg klar til at guide dig/jer.

Jeg er passioneret omkring mit arbejde som psykoterapeut og min mission med at bistå mennesker med at finde deres vej i livet. Uanset om det drejer sig om uforudsete udfordringer, stress, eller at træffe vigtige beslutninger, står jeg klar til at hjælpe.  

Mit udgangspunkt er altid at fokusere på problemet som problemet, frem for at se mennesket som problemet.

Jeg er uddannet socialpædagog fra jysk pædagogseminarium.

Jeg har en 5 årig psykoterapeutuddannelse fra DISPUK og WIOL, som er en narrativ og systemisk psykoterapeut uddannelse

Jeg har over 15 års erfaring med anbragte børn/unge på døgninstitutioner og i familiepleje, og jeg har over 2500 timers samtale-terapeutisk erfaring bag mig. 

Privat bor jeg i Århus sammen med min kone, som jeg har været gift med siden 2002, og vores tre børn.


Kontakt mig